Autorijschool van der Garde

Aanhangwagen rijles

Behaal je aanhangwagenrijbewijs bij rijschool Van der Garde

Wil je graag leren rijden met een aanhangwagen en je aanhangwagenrijbewijs behalen? Bij rijschool van der Garde Opheusden ben je aan het juiste adres! Wij bieden professionele en hoog kwalitatieve rijlessen aan voor het aanhangwagenrijbewijs, zodat jij straks met zelfvertrouwen de weg op kunt met een aanhangwagen achter je voertuig.

Daarom je aanhangwagenrijbewijs halen bij rijschool van der Garde

Dit is wat je moet weten

Bij rijschool van der Garde Opheusden bieden we twee pakketten aan.

Met pakket A krijg je 6 lesuren van elk 60 minuten. Dit pakket is inclusief het praktijkexamen.

Als je wat meer tijd en begeleiding wilt om je vaardigheden te versterken, is pakket B de perfecte keuze. Dit pakket biedt je maar liefst 8 lesuren van elk 60 minuten, waardoor je extra oefening en feedback krijgt om je rijvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. En als je na pakket B nog meer lessen nodig hebt, kun je altijd extra lessen bijboeken. Dit is pakket is ook inclusief het praktijkexamen. 

Tijdens de lesdag zorgen wij voor een heerlijke lunch en koffie, zodat je energiek en geconcentreerd kunt blijven tijdens de lessen.

Ben je benieuwd naar de tarieven en prijzen van onze aanhangwagenrijlessen? Op onze tarieven pagina vind je de meest actuele informatie. Voor verdere vragen of informatie staan we altijd klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op, zodat we je goed geïnformeerd en voorbereid kunnen begeleiden op weg naar het behalen van je aanhangwagenrijbewijs.

Neem contact op

Wil jij starten met je rijlessen bij rijschool van der Garde. Neem contact op. 

Aanmelden voor rijbewijs

Rijbewijs halen bij rijschool van der Garde? 

Scroll to Top