Autorijschool van der Garde

Motorrijles

Leer motorrijden bij rijschool van der Garde

Bij rijschool van der Garde Opheusden begrijpen we dat het behalen van je motorrijbewijs een spannende en belangrijke stap is. Met onze persoonlijke benadering staan we klaar om jou te begeleiden op je weg naar het behalen van dit gewilde rijbewijs. Wij streven ernaar om jouw motorrijopleiding zo effectief en plezierig mogelijk te maken. Bereid je voor op een avontuurlijke reis vol kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen. Kies voor rijschool van der Garde Opheusden en zet de eerste stap naar het behalen van je motorrijbewijs.

Daarom motorrijbewijs halen bij rijschool van der Garde

Dit is wat je moet weten

Bij rijschool van der Garde Opheusden geloven we in transparantie en het bieden van alle benodigde informatie om jouw rijopleiding tot een succes te maken. Hier vind je belangrijke details. Heb je nog vragen? Neem dan contact op, zodat je goed geïnformeerd en voorbereid bent op jouw reis naar het behalen van je mototrijbewijs.

Ben je door onvoorziene omstandigheden verhinderd en wil je je afspraak afzeggen of wijzigen? Geen probleem! Bij rijschool van der Garde Opheusden begrijpen we dat het soms nodig is om een afspraak te veranderen. Je kunt je afspraak kosteloos annuleren of wijzigen tot 24 uur van tevoren. We staan klaar om je te helpen en flexibiliteit te bieden bij het plannen van je rijlessen. Neem contact met ons op en we zorgen ervoor dat we een nieuwe afspraak vinden die beter bij jouw schema past.

Bij rijschool van der Garde  bieden we een starterspakket pakket dat bestaat uit 8 motorrijlessen van ieder 60 minuten. Verder in het pakket examen bijzondere verrichtingen en het examen verkeersdeelneming. 

Wij stellen gratis een helm, kleding en handschoenen ter beschikking tijdens de motorrijlessen. Zo kun je in alle veiligheid en met de juiste uitrusting je  motorrijlessen volgen.

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, ons ervaren team van instructeurs staat voor je klaar om je te begeleiden op jouw weg naar het motorrijbewijs. We zorgen voor een persoonlijke benadering en passen de lessen aan op jouw behoeften en leertempo.

Voor de meest actuele tarieven en prijzen van onze motorrijlessen kun je onze tarieven pagina raadplegen. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en je te voorzien van alle benodigde informatie.

Neem contact op

Wil jij starten met je motorrijlessen bij rijschool Van der Garde. Neem contact op. 

Aanmelden voor Rijbewijs

Rijbewijs halen bij rijschool van Der Garde? 

Scroll to Top